Over ons

Kom alles te weten over

Martoz

In 2012 heb ik de SAP consulting wereld achter mij gelaten voor een job waar ik eigenlijk nog steeds projecten en consulting doe, zij het in een heel andere branche.

Mijn klanten zijn bijna uitsluitend museumshops en toeristische diensten binnen België, waardoor ik in de afgelopen jaren een expertise heb kunnen opbouwen die inspeelt op de vraag van deze specifieke sector.

Elke aanvraag is anders, ten eerste omdat elke klant uniek is en ten tweede omdat elk museum of stad een heel eigen identiteit heeft, wat het dan weer zo interessant maakt voor mij.

Ik zoek graag naar een gepaste oplossing voor elke klant, soms is dit het voorstellen van een andere versie van een bestaand product, maar het kan evengoed het opstarten zijn van een volledig assortiment.

Waar ben jij naar op zoek?

Duurzaamheid

Zowel persoonlijk als voor Martoz, probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het milieu.

Zelf haal ik onze groenten en fruit bij de boer in onze straat en hebben we ten minste 1 keer per week een Veggie Day.

Met Martoz ben ik me ook bewust van duurzaamheid en onze ecologische afdruk. Aangezien alle kleine beetjes helpen, verstuur ik bijvoorbeeld de facturen per mail en de verpakkingen van de zendingen worden herbruikt.

Maar hier stopt het niet : door te investeren in het initiatief van Treecological compenseer ik mijn jaarlijke CO2-uitstoot.

En natuurlijk betrek ik ook mijn klanten in het verhaal: ik probeer zoveel mogelijk ecologische voorstellen te doen voor mijn producten: bedrukking met waterinkt, gebruik van FSC papier, keuze uit duurzame en ecologische materialen,... én we laten zoveel mogelijk in eigen land, de EU of het VK produceren.

mijn support team

Ik zou dit alles niet kunnen zonder mijn grootste supporters: ze zijn mijn klankbord en mijn helpers als er toch nog ergens een labeltje vergeten is. En ze hebben vooral enorm veel geduld als ik op reis in-the-middle-of-nowhere wifi zoek om mijn mails te downloaden...

 

Wenst u meer info of een vrijblijvende offerte?

Contacteer ons Arrow right icon
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×