Wholesale

Wholesale of groothandelsproducten zijn een fijne manier om je assortiment uit te breiden zonder hiervoor grote voorraden aan te moeten kopen. Over het algemeen zijn ze per 10 stuks verkrijgbaar en vormen ze een mooie aanvulling op je gepersonaliseerde gamma.

Westair Museum Reproductions

Met 50 jaar ervaring is Westair één van de toonaangevende producenten van historische en educatieve geschenkartikelen in toeristische trekpleisters.

Hun uitgebreide assortiment van meer dan 1200 producten gaat van de prehistorie tot vandaag en wordt in het VK ontworpen en geproduceerd.

Ik ben fier om hun distributeur te mogen zijn voor België. 

 

 

 
Bekijk catalogus Arrow right icon

Kunstenaars

Customworks heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen van producten voor musea, toeristische trekpleisters, zoos en gallerijen.

95% van hun producten worden gemaakt in het VK en Spanje en ik ben de distributeur voor België.

Dus zoek je producten met afbeeldingen van kunstenaars zoals William Morris, Hokusai, Cézanne, Da Vinci, Dali, Gustav Klimt, Monet, Picasso, Joaquin Sorolla y Bastida en Van Gogh of 'inpired by' reeksen zoals Frida Kahlo en Piet Mondriaan, neem dan zeker een kijkje in onze catalogus.

 

 

 

 

 

Decoratief

Naast een uitgebreid assortiment van producten met afbeeldingen van kunstenaars, beschikt Customworks ook over enkele reeksen met decoratieve  afbeeldingen die zeker een mooie aanvulling kunnen vormen op een bestaand assortiment en de rode draad van de shop volgen.

Zo zijn er reeksen met producten met Art Nouveau tegels, Bloemen, Chinese afbeeldingen, afbeeldingen met pauwen, de leuke motieven van Thornback&Peel, Alice in Wonderland, tuinvogels, de motieven van Pip Pittman Design en Tropical.

 
Bekijk catalogus Arrow right icon

Historical

Customworks heeft naast de 2 bovenstaande catalogussen er ook één met historische reeksen. Dus producten met oude kaarten, dino's, egyptische afbeeldingen, koningen, planeten, sufragettes, latijnse zegswijzen, quotes van kunstenaars en historische figuren in het algemeen.

 
BEKIJK CATALOGUS Arrow right icon

Wenst u meer info of een vrijblijvende offerte?

Contacteer ons Arrow right icon
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×